• DOLAR 32.377
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.71
  • ...
Satranç turnuvası ödülleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında merkez Yeni Mahalle İlkokulu ve Batman Satranç İl Temsilciliğinin düzenlediği satranç turnuvasına dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

2005, 2006, 2007 ve 2008 doğumlu öğrencilerin katıldığı satranç turnuvasında, öğrenciler dereceye girmek için mücadele etti.  Turnuvanın sonunda, kızlar ve erkekler kategorilerinde, ilk üç dereceye giren öğrenciler ile turnuvada centilmenlik gösteren öğrencilere madalya ve hediyeleri verildi. Madalya ve hediye töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, tüm öğrencileri kutladı.

Sosyal etkinliklerin, çocukların zekâsının gelişmesi ve var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasında önemli bir aşama olduğunu ifade eden Çelik, "Çocuklarımızın sosyal alandaki başarısı, inanıyorum ki akademik alanda da görülecektir. Başarı mutluluğu getirir. Onların mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. Satranç turnuvasının her aşamasında emeği geçen, okul idaresi, satranç il temsilciliği, öğretmen ve velilerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum.” dedi.  (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir