• DOLAR 32.563
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2446.624
  • ...
`Hür Aday` Karakaya kanaat önderlerini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR`ın desteklediği ‘Hür Adaylar`dan Bitlis Bağımsız Milletvekili adayı Cengiz Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında köyleri ve kanaat önderleri ziyaret ederek destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretini Bitlis Merkeze bağlı Arıdağ (Kultîk)köyüne yapan Karakaya, ve beraberindeki heyet, burada bulunan kanat önderi Şeyh Nurullah Geylani`yi ziyaret ederek destek istedi.

Karakaya, seçim çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bundu. Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Şeyh Nurullah Geylani, Bağımsız Aday Karakaya`ya dua ederek başarılar diledi. Karakaya, köy gençleriyle yaptığı sohbetin ardından köyden ayrıldı.

Arıdağ köyünden ayrılan Karakaya ve beraberindeki heyet, merkezde bulunan bölgenin tanınmış kanaat önderlerinden Şeyh Hikmetullah Ayte`yi dergâhında ziyaret etti.

Karakaya, burada yürüttükleri çalışmaları ve amaçları hakkında bilgi vererek destek istedi. Şeyh Hikmetullah Ayte ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu, kendilerini de yakından tanıdıklarını ifade ederek duada bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, iyi temennilerle sona erdi.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir