• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
`Eşsiz Önder Hz Muhammed` İstanbul Kutlu Doğum Etkinliği-1
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hazırlık çalışmaları yaklaşık olarak 2 ay önce başlayan ve büyük bir organizasyonla etkinliğin düzenleneceği 26 Nisan 2015 Pazar gününe yetiştirilen İstanbul Kutlu Doğum etkinliğine saatler kala Yenikapı Miting Alanında hazırlıklar tamamlandı.

Programın başlamasına saatler kala Kutlu Doğum etkinliğinin yapılacağı Yenikapı Meydanında kurulan Platformun eksiklikleri giderilerek kullanıma hazır hale getirildi.

Etkinlik alanında rahatça ulaşılabilecek şekilde kayıp olan çocuklar için kayıp çadırı, farklı bölgelerde Sağlık Çadırı ve bulunan eşyaların teslim edilmesi için bir birimin oluşturulduğu görüldü.

Ayrıca alanın düzeni ile ilgili bin kişi görevlendirilirken halka dağıtılmak üzere tonlarca su getirildiği belirtildi.

6-8 Ekim saldırılarda katledilen Yasin Börü ve Mavi Marmara gemisinde İsrail saldırısında katledilen Furkan Doğan`ın üzerine resmedildiği büyük brandaların asıldığı Kutlu Doğum alanına birçok yerde Kutlu Doğum etkinliğine hoş geldiniz yazılı afişler asıldı.

Alanda ‘Peygamber Sevdalıları Müslüman Halkın Umududur, Peygamber Sevdalıları Vahdettir Birliktir Umuttur Nurdur, 6-8 Ekim Şehitlerine Selam Olsun, Mısır ve Bangadeş`teki İdamları Lanetliyoruz yazılı büyük afişler platform ve meydanın farklı yelerine asıldı.

Sabahın erken saatlerinde itibaren alana giden yollar üzerinde polisin de geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Özellikle alana arama yapılmadan kimsenin alınmadığı görülürken, polis ile gelen misafirler arasında olumsuz bir durumun yaşanmaması için platform yetkilileri de gerekli önlemleri aldı.

Seyyar satıcıların sabahın erken saatlerinde alana kurdukları satış tezgâhları ile bayrak, flama, bandaj satıcıları renkli görüntüler oluşturdu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir