• DOLAR 32.586
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.717
  • ...
Mardin`de Bilgi Yarışması`nın finali yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen8. Sınıflar arasında yapılan Bilgi Yarışması`nın il finali yapıldı.

İl Finali`ne Mardin Vali Yardımcısı Tolga Kamil Erzöz, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, Movapark Müdürü Ferhat Bank, il milli eğitim müdür yardımcıları,  10 ilçe milli eğitim müdürü, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

20 Sorunun sorulduğu yarışmaya Artuklu Suphiye Bölünmez Ortaokulu, Dargeçit Vatan Ortaokulu, Derik Cumhuriyet Ortaokulu, Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulu, Mazıdağı Yunus Emre Ortaokulu, Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulu, Nusaybin Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu, Ömerli Atatürk Ortaokulu, Savur Savur Ortaokulu ve Yeşilli 19 Mayıs Ortaokulu katıldı.

Yarışma sonunda Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulu birinci olurken ikincilik için Derik Cumhuriyet Ortaokulu, Derik Cumhuriyet Ortaokulu ikinci ve Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulu üçüncü oldu.

Yarışmada 1. olan Midyat 75. Yıl İMKB Ortaokulunun 4 öğrencisinin her birine madalya ve tam altın, 2. olan Derik Cumhuriyet Ortaokulunun 4 öğrencisinin her birine madalya ve yarım altın, 3. olan Kızıltepe Özel Bahçeşehir Ortaokulunun 4 öğrencisinin her birine madalya ve çeyrek altın hediye edildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir