• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Mardin`in Hür Adayı Kılınç`tan ziyaretler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarla görüşen Kılınç, sorunlarını dinledi ve seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Kılınç, beraberindeki heyetle Kızıltepe`nin Doyuran Mahallesini (köyü) ziyaret etti. Burada Şıküra aşiretinin önde gelen isimlerinden Osman Kılınç ile bir araya gelen Hür Aday Kılınç, seçildiği takdirde yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi vererek, halka hizmet etmekten büyük gurur duyduklarını söyledi.

Osman Kılınç ise, şu an Mecliste görev yapan bölge milletvekillerini eleştirerek bunların bölgeye hizmetlerinin olmadığını ifade etti.

“Toplumsal yozlaşma ve ekonomik sıkıntılar ile mücadele edeceğiz”

Mardin Artuklu merkeze bağlı Ortaköy'ü  ziyaret eden Kılınç, toplumdaki yozlaşmaya ve yaygınlaşan ahlaksızlığa değindi. Kılınç, milletvekili olduğu takdirde toplumsal yozlaşma ve bölgenin ekonomik sıkıntıları ile mücadele edeceğini belirterek, "Biz meclise elimizi kaldırıp indirmeye değil, hizmet etmeye gideceğiz." dedi.

Kılınç ve beraberindeki heyet,  son olarak Artuklu merkeze bağlı Gökçe`yi ziyaret etti. Gökçe sakinleri ile  bir araya gelen Kılınç, burada da hedeflerini anlatarak destek istedi.

İslami hassasiyetlerinin olduğuna vurgu yapan Kılınç, “Bizim ilk derdimiz dinimizdir. Toplum dinsizliğe doğru sürükleniyor. Bu toplumun dinsizlik sorununa bir an önce bir çözüm bulunması lazım." şeklinde konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir