• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Hür Adayların web siteleri açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Adayların seçim kampanya çalışmalarını kamuoyu ile paylaşacakları web siteleri açıldı. 9 bağımsız milletvekili adayının kampanya süreci ile ilgili tüm haberlere ise www.HurAdaylar.net sitesinden ulaşılabilecek.

Hür adayların faaliyetleri, ziyaretleri, destek turları ile ilgili haber, fotoğraf, video ve seçim beyannamelerinin yer aldığı web sitelerinde, adaylara ulaşmak isteyen vatandaşlar için iletişim formu bulunuyor. Vatandaşlar önerilerini, isteklerini, beklentilerini bu form aracılığıyla adaylara ulaştırabilecek.

Hür Adayların seçim kampanya sitelerinde ayrıca sosyal medya linkleri de yer alıyor.

HÜDA PAR'ın 7 Haziran'da yapılacak 25 Dönem Milletvekili Seçimlerinde destekleyeceğini açıkladığı Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, Bingöl bağımsız milletvekili adayı Sait Şahin, Bitlis Milletvekili adayı Cengiz Karakaya, Mardin bağımsız milletvekili adayı Mahmut Kılınç, Şırnak bağımsız milletvekili adayı Şehzade Demir, Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Adana bağımsız milletvekili adayı Salih Demir ve Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz'a ait web sitelerinin linkleri şunlar:

www.ZekeriyaYapicioglu.net

www.SaitSahin.net

www.MehdiOguz.net

www.AydinGok.net

www.SalihDemir01.net

www.MehmetYavuz63.net

www.CengizKarakaya13.net

www.SehzadeDemir.net

www.MahmutKilinc.net

Hür Adayların twitter  adresleri ise şunlar:

zyapicioglu

MMahmutKilinc

MMehdiOguz

DrAydinGok

SehzadeDemir

CengizKKaya13

MehmetYavuz0263

Said_SaidSahin

SDemir_Salih (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir