• DOLAR 32.435
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2478.352
  • ...
Tufanbeyli`de Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Adana`nın Tufanbeyli ilçesinde “Eşiz Önder Hz. Muhammed” temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Kayseri Umut Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (Umut-Der) organize ettiği program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Halkın sık sık tekbir ve salavatlar getirdiği programda, Özlem Ajans sanatçıları, Hz Muhammed'i (sav) konu alan ilahiler seslendirdi. İlahilere katılımcıların da ellerindeki tevhit bayraklarını sallayarak ve büyük bir coşkuyla eşlik ettikleri görüldü.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Yazar Salih Demir, “Peygamber sevdalılarının meydanlara indiği ve Muhammedî  bir baharı soludukları, kokladıkları bir nurlu doğuma tekrardan girmiş bulunmaktayız. Yine salatlar ve selamlar Allah ve Resulü için gözlerden akıtılan yaşlar, ödenmiş ve ödenecek nice bedeller, yüreklerimizin o derinliklerinden gelen o feryat, o ses, anam babam canım her şeyim sana feda olsun ey Allah`ın nebisi. Gönlü iman ile dolu, Allah`tan hakkı ile korkan Gençler!” dedi. Allah`ın Resulü,  kendi avuçlarının içerisinde Havz-I  Kevser`den size su içirecektir inşallah!” temennisinde bulundu.

Özlem Ajans sanatçılarının ve Kayseri Umut-Der Çocuk İlahi Grubunun seslendirdiği ilahilerin ardından program son buldu.

Etkinliğin sonunda programa katılan halka Özlem Ajans tarafından hazırlanan ve Hz Muhammed'i (sav) konu alan ilahi ve marşların seslendirildiği “Peygamber sevdalıları 2015” CD`si hediye edildi.  (Mehmet Bayrak İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir