• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA
Şahinbey Belediyesi`nden Kutlu Doğum programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şahinbey Belediyesi, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1444. yılı münasebetiyle Şahinbey Kapalı Spor Salonunda sanatçı Sami Yusuf`un katılımıyla bir program düzenledi.

Kutlu Doğum Özel Programına, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Program Dünya Kur`an okuma birincisi Selman Okumuş`un, Kuran tilaveti ile başladı.

Kutlu Doğum Özel Programı`nın açılış konuşmasını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yaptı.

Tahmazoğlu konuşmasında, “Bin yıldan beri İslam`ın bayraktarlığını yapan bu milletin evlatlarının, aynı zamanda gönlünü de imar etmeye çalışıyoruz. 67 sosyal tesisimizde açtığımız Kur`an kursları ve diğer kurslarımızla vatandaşlarımızın gönüllerini imar etmeye çalışıyoruz. Çanakkale`nin 100. Yılı nedeniyle 10 bin öğrencimizi Çanakkale`ye götürüyoruz. Şimdiye kadar 5 bin başarılı öğrencimizi uçakla Çanakkale`ye götürdük ve her gün uçakla götürmeye devam ediyoruz. Bu gecenin yüzü hürmetine Rabbim bizleri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed`e (sav) hakiki ümmet eylesin. Rabbim şefaatine nail eylesin.”dedi.

Konuşmanın ardından Sami Yusuf Kutlu Doğum Özel Programı`nda sahne alarak ilahiler seslendirdi. Ayrıca programa katılan Suriyeli muhacir çocuklar, Sami Yusuf`a gül verdiler. Sami Yusuf, kendisine gül veren Suriyeli çocukların ellerini öperek aldığı gülü başının üzerine koydu. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir