• DOLAR 32.349
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2307.867
  • ...
Ebu Ubeyde: “El-Kassam Tugayları`nın Son Sözünü Bekleyin”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi zindanlarında bulunan Filistinli esirlere özgürlük müjdesi veren İslamî Direniş Hareketi (Hamas)`ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, “Sizi yalnız ve yüzüstü bırakmayan El-Kassam Tugayları'ndaki kardeşlerinizin söyleyeceği son sözü bekleyin” dedi.

Esir Günü münasebetiyle dün akşam (17 Nisan Cuma) yerel bir radyoda yayınlanan konuşmasında Ebu Ubeyde, El-Kassam Tugayları'nın Filistinli esirlere yönelik görev ve sorumluluklarını her türlü vesileyle yerine getirdiğine dikkat çekerek, esirleri selamladıklarını ve onları özgürlüğe kavuşturmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Ebu Ubeyde devamla, El-Kassam Tugayları'yla direnişin esirlerle dayanışmasını söz ve sloganlarla değil, onları özgürleştirmek, aileleriyle halkları arasına dönmelerini sağlamak için ciddi, planlı ve sonuç getirecek çalışmalarla sürdürdüğünü belirtti.

El-Kassam Tugayları sözcüsü sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem siz hem de halkımız, sizi özgürleştirmek için çalışmanın bizim için bir sabite, ilke, görev, kutsal bir iş ve akide olduğunu artık biliyor.  Hangi şartlarda olursa olsun bundan vazgeçmemiz mümkün değil. Dosttan önce düşman, esirler meselesinin çözümü için gece gündüz çalıştığımız bir mesele olduğunu biliyor. Bu toprağımızı, kutsallarımızı ve halkımızı savunma dışında hiçbir mesele ona denk değil.”

Siyonist işgal rejimi İsrail zindanlarında bulunan esirlere mesaj gönderen Ebu Ubeyde, “Sevineceğiniz anın yakın olduğundan emin olun. Sizi kahretmek isteyenleri kahrederiz, iradenizi kırmaya çalışanın iradesini kırarız. Halkımız ve direnişimiz düşmana iradesini kabul ettirecektir. Ey özgür insanlar! Kardeşlerinize ve halkınıza güvenin. Düşmanın sözlerine, uydurmalarına, analiz ve raporlarına inanmayın. Şimdiye kadar sizi yüzüstü bırakmayan ve asla yalnız bırakmayacak El-Kassam Tugayları'ndaki kardeşlerinizden bu konudaki son sözü bekleyin” dedi.

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir