• DOLAR 32.334
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2285.658
  • ...
Fuar`ı ziyaret eden Bağımsız aday Oğuz`a yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fuar`da stant açan esnaf, ziyaretçiler ve basın tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Van Bağımsız Milletvekili adayı M.Mehdi Oğuz, fuarda bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafların sıkıntıları ve çalışmalarını da dinleyen Oğuz`a esnaflar standalarında sattıkları yiyecek ve içeceklerden ikramda bulundular.

Çeşitli il ve ilçelerden Van`a gelerek fuar alanında stant açan esnaflar Oğuz`a kendi alanlarında içinde bulundukları sıkıntıları anlatarak, hayır ve başarı temennisinde bulundular. Özellikle bazı esnafların Mehdi Oğuz`u masalarına davet edip çeşitli ikramlarda bulunması ve ticari faaliyetleri ile ilgili sıkıntılarını anlatarak  yakın ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı. 

Ayrıca ziyaretleri sırasında basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Oğuz burada basına fuar ile ilgili düşüncelerini dile getirerek, bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirtti ve esnaflara hayırlı kazanç temennisinde bulundu.

Birçok esnafın hatıra fotoğrafı çektirdiği Oğuz, tüm esnafları ziyaret ettikten sonra fuar alanından ayrıldı. (İlyas Akkoş-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir