• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Okul Müdürünün darp edilmesi protesto edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türk Eğitim Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Selahattin Dolgun, Seyhan ilçesinde bulunan Malazgirt Ortaokulu Müdürü Süleyman Mihricihan`ın i öğle saatlerinde 2 kişi tarafından darp edilmesini kınadı.

Basın açıklamasından önce Okul Müdürü Süleyman Mihrican`a geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dolgun, Türk Eğitim Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Kamil Köse ve Eğitim Sen Adana İl Temsilcisi Ahmet Karagöz olayla ilgili bilgi aldı.

Okul önünde basın açıklaması yapan Dolgun, Okul Müdürü Süleyman Mihricihan`a yapılan saldırıyı kınayarak sözlerine başladı. Dolgun, okul öğretmen ve idarecilerinin sahipsiz olmadığını vurgulayarak öğretmene yapılan bu tür çirkin olayları Milli Eğitim Bakanlığı`nın çözmesi gerektiğini söyledi.

Öğretmen ve idarecilerin öğrencilerin geleceği ile ilgili çalıştıklarının kaydeden Dolgun, okullarda can güvenliği yok. Öğretmenler sınıflarda ders işleyemez hale geldiler. Daha geçen hafta Yalova Valisinin bir öğretmen arkadaşımızı azarlamasından dolayı hayatını kaybetti. Bu olayın bir daha yaşanmaması konusunda başta Adana Valisi olmak üzere Adana İl Milli Eğitim Müdürünün uyarıyoruz. Öğretmenin Can güvenliğini sağlamak sizlere düşüyor." dedi.

Eğitim Sen Adana İl Temsilcisi Ahmet Karagöz de, tepkisini dile getirerek bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir