• DOLAR 32.597
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2494.749
  • ...
Peygamber Sevdalıları Gazianteplilere teşekkür etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te hafta sonu düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğine katılan Gazianteplilere göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür eden Peygamber Sevdalıları Platformu il Koordinatörlüğü Basın Sözcüsü Ökkeş Korkmaz, her sene Muhammedi sevdanın artarak ve katlanarak çoğaldığına dikkat çekti.

Muhammedi sevdaya spor salonları yetersiz kaldı

Gaziantep`te Kutlu Doğum etkinliklerinin salonlarından meydanlara taştığına dikkat çeken Korkmaz, “Kutlu Doğum etkinlikleri Gaziantep`te ilk başta düğün salonlarında yapılmaya başlandı. Daha sonraki yıllarda halkımızın yoğun teveccühünden dolayı etkinliklerimizi kapalı spor salonlarına taşıdık. Fakat gördük ki, halkın kalbinde yeşeren Muhammedi sevda kapalı spor salonları da yetersiz kaldı. Muhammedi sevda salonlara sığmadığı için bizler bu sevdayı meydanlara taşıma kararı aldık. Özellikle Gaziantep`in en büyük meydanlarından olan İstasyon meydanına taşıdık.”dedi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gaziantep koordinatörlüğü olarak 12 Nisan Pazar günü istasyon meydanında düzenledikleri Kutlu Doğum programına katkıda bulunanlara ve etkinliğe katılan Gazianteplilere teşekkür eden Korkmaz, son olarak şunları ifade etti: “Programımız öncesinde programın reklamını yayınlayan ulusal ve yerel TV`lere, yerel basına, radyolara, programımızı başından sonuna kadar canlı olarak veren Kervan FM`e ve etkinliğimizi yayınlayan gazeteler olmak üzere basınımıza,  otobüs firmalarına, kendi araçlarıyla misafirleri taşıyan, ikramlık dağıtan tüm hayırseverlere, etkinlik öncesi ve sonrasında canla başla çalışan görevli erkek, bayan kardeşlerimize, Kutlu doğum programına katılan Peygamber Sevdalısı halkımıza ve "Hz Muhammed`e Milyarlarca Salavat" çağrımıza katılan tüm Peygamber aşıklarına teşekkür ederiz.” (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir