• DOLAR 32.589
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2507.64
  • ...
TÜRDEB Nisan toplantısında fuar startı verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Dergiler Birliği Derneği`nin (TÜRDEB) Nisan ayı toplantısı Cağaloğlu`da Karabatak Dergisi ile Şule Yayınları`nın ev sahipliğinde onlarca derginin katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda bu yıl 6`ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası Dergi Fuarı enine boyuna ele alındı.

Toplantı TÜRDEB Başkanı Asım Gültekin`in açılış konuşması ile başladı. Bu yıl 6`ıncısı düzenlenecek olan Uluslararası Dergi Fuarı enine boyuna ele alındı. Fuara dair tüm detayların konuşulduğu toplantıda ayrıca görev dağılımı da yapılarak fuarın en güzel şekilde geçmesi planlandı.

Tüm Dergiler Birliği Nisan ayı toplantısına katılan dergi ve temsilciler:

Doğrumedya Dergi Grubu`ndan (İnzar, Nisanur, Kelhaamed, Söz ve Kalem) Sayim Yüksek, Yenidünya Dergisi`nden Hasan Yılmaz, Osmanlıca ve Süeda Basım`dan Fikret Toksöz, Cafcaf ile Hacamat Dergisi`nden Asım Gültekin, Umran ve Gençöncüler Dergisi`nden Furkan Gençoğlu, Din ve Hayat Dergisi`nden Kamil Büyüker, Yeni Asya Dergi Grubu (Bizim Aile, Köprü, Can Kardeş, Genç Yorum)`ndan Hakan Tan, Vuslat Dergisi`nden Ziya Gündüz, Haksöz Dergisi`nden Murat Ayar, Furkan Dergisi`nden Ümit Elönü, Ayasofya Dergisi`nden Recep Tekler, Fosforlu Elma Dergisi`nden Abdullah Enes Aydın, Hırka Dergisi`nde Ahmet Doğan, Kulis Tiyatro Dergisi`nden Osman Doğan, Kurani Hayat Dergisi`nden Muharrem Baykul, Lacivert Dergisi`nden Remziye Kopar, Tereke Dergisi`nden Saliha Kübra Solaş, Seyyide Dergisi`nde Fatma Toksoy, Reyhan Dergisi`nden Ahmet Er, Kaynar Dergisi`nden Fatih Turap, İtibar Dergisi`nden İlker Nuri Öztürk, Muşta Dergisi`nde Salih Aslan, İktibas Dergisi`nden Cesur Karagenç, Halk Edebiyat Dergisi`nden Şenol Tombaş ve Aşikane Dergisi`nden Faruk Bilal.

Otuzu aşkın derginin katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir