• DOLAR 32.586
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2427.824
  • ...
Öğrencilerden Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkâmil Belediyesi Sosyal Tesislerinde eğitim gören Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında bir program düzenledi. Öğrencilerin yapmış olduğu gösteriler büyük beğeni topladı.

Etkinliğe, 6 ayrı Etüt Eğitim Merkezi`nden kurslara katılan öğrenciler ile öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.

Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program daha sonra Etüt Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından Peygamber Efendimiz Hz Muhammed`in (sav) hayatından kesitler sunularak devam etti.

Etkinlikte Öğrenciler, Peygamber Efendimiz`in (sav) hayatı ve örnek kişiliğini anlatarak ilahiler ve şiirler okudu. İlahiler eşliğindeki tiyatro gösterileri ise izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi.

Program sonunda katılımcılara, Hadis`i Şerif ve Peygamber Efendimiz`in (sav) kişisel özelliklerini anlatan bilgiler dağıtıldı.

Programın güzel geçtiğini dile getiren Bedri İnce Tahtacı Sosyal Tesisi Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Erkan Genç, “Programımız, 6 Etüt Eğitim Merkezimizde eğitim gören öğrencilerimiz tarafından düzenlendi ve yoğun bir katılım oldu. Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programımızda öğrencilerimiz burada ilahiler okudu, şiirler okudu, tiyatro gösterisi sergiledi. Güzel bir etkinlik oldu.” dedi.

Amaçlarının evrensel değerlere önem veren, maneviyatına sahip çıkan gençler yetiştirmek olduğunu belirten Genç, “Amacımız, insanlık adına büyük bir devrim gerçekleştiren ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed`in (sav) dünyaya gelişi ve örnek kişiliğini gençlere aktarmaktır.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte görev alan öğrenciler ise duygularını şu şekilde dile getirdi: “Böylesine anlamlı bir etkinliğe katılmak bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Etkinlikte görev almak bizleri daha da çok gururlandırdı. Sahnede ilahi okumak, şiir okumak çok şeref verici bir durumdu. İnşallah tüm katılımcılarımız düzenlediğimiz etkinlikten memnun kalmıştır.” (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir