• DOLAR 32.462
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2478.342
  • ...
Peygamber Sevdalıları inşallah her alanı dolduracaklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından on binlerce kişinin katılımıyla Gaziantep`te düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sonrası İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) değerlendirmelerde bulunan İlahiyatçı- Yazar Mehmet Göktaş, yurdun doğusundan batısına kadar her yerde Nisan ayında Muhammedi Sevda atmosferinin olduğunu belirtti.

Kutlu Doğum etkinliklerinin Nisan ayına sığmadığını belirten Göktaş, “Bu gün burada güzel bir atmosfer vardı. Bu atmosferi Batman`da, Diyarbakır`da, Van`da, Giresun`da yani doğusundan batısına kadar her yerde Nisan ayında bu atmosfer var. Hatta Nisan ayını bile aşıyor. İşte bu yıl İstanbul`da Kazlıçeşme yetmediği için Yenikapı'da yapılacak. Bu etkinlikler yurdun her yerine ulaşmaktadır. Bizim şahit olduğumuz Kutlu Doğum etkinliklerinde ciddi anlamda artışlar var. Hem kutlamalar artıyor. Hem de, kitleler gittikçe çoğalıyor.” dedi.

İnsanlarımız bu etkinliklerle kendi özlerine dönecekler

Peygamber Sevdalıları Platformunun Kutlu Doğum etkinlikleri ile yetinmeyeceğini ifade eden Göktaş, “Her halde bu etkinlikler bu şekilde devam etmeyecektir. Çünkü Peygamber Sevdalıları bununla yetinmeyecektir. Nisan ayını beklemeyecek artık. Yeni ve farklı programlar ortaya çıkaracaktır. Değişik etkinlikler yapacağız. Her aya bir program sığdırarak bu atmosfer yaşanacak. İnsanlarımız bu etkinliklerle kendi özlerine dönecekler. Her aya bir bahane bulacağız. Zilhicce, Muharrem ve Ramazan aylarında programlar düzenleyeceğiz. Bununla birlikte yeni faaliyet alanları açılacaktır. Eğitim ve medrese gibi alanlar açılacaktır. Peygamber Sevdalıları inşallah her alanı dolduracaklar. Sadece Kutlu Doğum etkinlikleri yetinmeyecektir.” şeklinde konuştu.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir