• DOLAR 32.572
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2492.444
  • ...
`Bütün bu güzellikler Hür adaylar için bir nur olur İnşallah`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Adana`da düzenlediği Kutlu Doğum etkinliğine katılan, HÜDA PAR`ın desteklediği Hür Adaylar Bloğundan Adana Bağımsız Milletvekili adayı Salih Demir, etkinlik sonrası yaptığı değerlendirmede,‘`Peygamber Sevdalıları yine üzerine düşeni yaptı ve kendine yakışanı yaptı. Muhteşem, muazzam bir etkinlik oldu Allah`ın Resulü`nü hayırla yâd etme adına.`` Dedi.

Demir, etkinliğin çok güzel bir görüntü oluşturduğunu ifade ederek, "İnşallah bu coşkunun, bu heyecanın ümmeti Muhammed`in bütün işlerine yansır, bütün işlerinde aynı coşkuyu, aynı heyecanı, aynı arzu ve isteği görürüz."  İfadelerine yer verdi.

Demir değerlendirmesini şöyle sürdürdü: "Bir yandan salâtlar, bir yandan selamlar bir yandan tekbirler, salâvatlar akıtılan gözyaşları bunun yanında okunan mevlit, verilen mesajlar gerçekten çok anlamlı idi. Rabbim Ümmet-i Muhammed`e hayırlara vesile kılsın. Bütün bu güzellikler Hür Adaylar için bir ışık olur, bir nur olur bizde inşallah o ışık huzmesinden gireriz, bütün Ümmet için bir rahmet yolu açılır.``  (İLKHA)     


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir