• DOLAR 32.592
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2506.925
  • ...
Yine Hdp Yine Rehberlik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hdp`nin Silopide düzenlemiş olduğu
"Kadına Yönelik Şiddete Hayır" adı altında yapılan (etkinlik) yürüyüş`te hdp çarşafı zincire vurarak çarşaflı kürd kadını köleleştirdi.
Bu siyasi varlığın temelinde ve kuruluşunda İslam düşmanlığını çok açık bir şekilde haykırmakta meydanlarda. Görmek istemeyenlerin gözüne gözüne sokulu vermiştir, hdp ‘nin İslama olsan düşmanlığı.
Bu düşmanlığı meydanlarda haykırmasına da kulak tıkayan, tabiri caizse "At gözlüğü takmış" insanlar bu güne kadar biz de Müslümanız deyipte destek verenlerin, Müslümanların değerlerinin ayaklar altında ezilişi onların uyanmalarina vesile olur biiznillah.
Hdp`nin yapmak istediği kürd halkını kürdi değerlerden uzaklaştırıp, onları islam ruhundan koparmaktır.
Kürdistan bölgesinde camilerin varlığına bile hazmedemeyen hdp hatırlarsınız “camilerde pkk marşlarını dinlettirmişti “.
İslamın topluma hakim olmasını istememekle beraber kürd halkını inanç yoksunluğuna bırakmak istemektedir.
Yıllarca meydanlarda kürd kadınını bir tiyatro misali oynatan hdp kürd kadınının eline: “em jinın em ne
Namusa tı kesine!” gibi pankartları kürd kadınının elinde meydanlarda taşıtarak kürd kadınını kürdi değerlerini yok etmektedir.
ve van caddelerine “toplumsal bir kabustur namus” adlı pankartları asarak kürd kadının namusunu ayaklar altına almıştır.
Müslüman bir kadın için İslamın simgesi olan çarşafa hakaret edip çarşafı zincire vurmanın diğer adıdır, İslami köleleştirmek.
Beyinleri ve kalpleri zincirle kilitli olan mürted örgüt hdpkk İslama en feci şekilde savaş açmış bulunmaktadır, lakin kürd halkının damarlarında İslam kanı çalkalanmaktadır.
Burdan Hdp`ye bi seslenişim olsun:
Siz siz olun İslama olan düşmanlığınızdan vazgeçin ; çünkü İslamsız ne bir kürdistan ne bir önder kılığına girebileceksiniz!
Siz siz olun İslama açmış olduğunuz savaşı durdurun !
Siz siz olun kürd halkının değerleriyle oynamaktan vazgeçin!
Aksi takdirde İslama açmış olduğunuz bu savaşı kaybedip, sizden önceki İslam düşmanları misali acı bir hüsrana uğrayacaksınız!
Rabbimin Kürt Halkının Bilinçlenip, Hakkı Görmeyi Nasip etmesi duasıyla.


Bünyamin Akman / Mardin (Kızıltepe) - Yaş:18
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir