• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
İmam Hatip Lisesi`nde Kutlu Doğum etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`nın Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi`nde bulunan Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesinde, okul idaresi tarafından Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi. Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı.

Etkinlik, Kur`an-ı Kerim`in okunması ile başladı. Okul Müdürü Şemsettin Örnek yaptığı konuşmasında Peygamber Efendimizin iyi anlaşılabilmesi için, her öğrencinin en az bir siyer kitabı okuması gerektiğini belirtti.

Okulun Kur`an-ı Kerim öğretmeni Veysi Sonkaya da yaptığı konuşmasında ‘`Ölçümüz, rehberimiz, önderimiz, ahlakı örnek alınması gereken tek insan, Allah`ın en çok sevdiği Habibi Hz. Muhammed`tir (sav)`` dedi.

Sonkaya, O`na gönülden bağlı olduğumuzu söylüyor isek, onun hayatının her alanını kendimize örnek almamız lazım diyerek ‘`Kıyamette, Liva-i Hamd sancağı altında olmayı murad ediyor isek, kesinlikle onun getirdiğine sımsıkı sarılmak ve O`nu hayatımızın her alanına yerleştirmek ile mümkündür. Aksi takdirde vallahi hem dünyamız, hem ahretimiz heder olur`` ifadelerine yer verdi.

Etkinlikte ayrıca okulda düzenlenen salâvat kampanyasında toplamda 8 Milyon 200 bin 884 adet salâvat çekildiği belirtildi. 374 bin ile en çok salâvatı çeken öğrenci Esra Alkan`a okul müdürü Şemsettin Örnek tarafından ödül verildi.

Özlem Ajans sanatçıları da programda ilahiler seslendirdi. 

Etkinlik yapılan dua ile sona erdi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir