• DOLAR 32.553
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2435.598
  • ...
Kayseri`de beş ayrı yerde Kutlu Doğum etkinliği yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörlüğü sözcüsü Emrullah Şavli, 5 ayrı merkezde yapacakları “Eşsiz Önder Hz Muhammed (sav)” konulu etkinliklerin adres ve tarihlerini açıkladı.

Şavli, Kutlu Doğum etkinlikleri öncesi programların yapılacağı yerlerde bulunan işyerleri ile toplu taşıma araçlarına afiş asılacağını, şehrin merkezindeki bazı yerlerde el ilanının dağıtılacağını, radyolara reklam verileceğini, halka Peygamber Sevdalıları ve Özlem Ajansı`nın ortak çalışması olan “Peygamber Sevdalıları 2015” ilahi CD`sinin ücretsiz olarak dağıtılacağını belirtti.

Düzenlenecek ilk programın bu Pazar Kayseri`nin Kocasinan ilçesinde yapılacağı ve tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

Kayseri genelinde düzenlenecek olan diğer programlar ise şu şekilde sıralandı: 5 Nisan Pazar günü saat 13.30`da Yeşil Mahalle Pazar yerinde, 12 Nisan Pazar günü saat 13.30`da Mimar Sinan Parkı`nda (Merkez), 24 Nisan Cuma günü saat 13.30`da Adana Tufanbeyli ilçesi hal yeri meydanında, 25 Nisan Cumartesi günü saat 13.30`da İldem`de, 26 Nisan Pazar günü saat 13.30`da Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi Pazar yerinde.

Yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliklerine tüm halkı davet eden Şavli, “Bu yıl beş ayrı yerde düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programına tüm halkımızı davet ediyor ve bu coşkuya ortak olmalarını diliyoruz.” dedi.  (Fatih Gültekin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir