• DOLAR 32.537
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2438.292
  • ...
Erzurum Kutlu Doğum hazırlıkları tamamlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformunun her yıl düzenlediği Kutlu Doğum etkinlikleri bu yıl ‘`Eşsiz Önder Hz. Muhammed (s.a.v)`` sloganıyla start aldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü tarafından bugün düzenlenecek olan Erzurum Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlıkları tamamlandı.

“Eşsiz Önder Hz. Muhammed(sav)” sloganıyla bugün gerçekleşecek olan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Koordinatörlük Temsilcisi Abdulkerim Aybek, "Hem Erzurum`da ilk olması hasebiyle hem de doğu illerinin başlangıcı olması hasebi ile tatlı bir heyecan var üzerimizde. İnşallah etkinliğimiz çok güzel geçecektir. Etkinliğimiz öncesinde şehrin çeşitli yerlerine afişler astık. Erzurum`da ev ev dolaşarak vatandaşlarımıza Hz. Resulullah (sav) üzerine bestelenmiş eserlerin yer aldığı klipli DVD`ler dağıttık. Ve Erzurum`da bulunan peygamber aşıklarını saat 19.00`da Necip Fazıl Kısa Kürek Kültür Salonunda düzenleyeceğimiz etkinliğimize bekliyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir