• DOLAR 32.379
  • EURO 35.022
  • ALTIN 2326.145
  • ...
Gaziantep`te Suriyelilerin kaldığı ambarda yangın: 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şehitkamil ilçesi Yeşilova Mahallesi Öğretmen sokakta Suriyeli 3 mülteci ailenin kaldığı ambar tipi dükkanda saat 21.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında ambarda kalan 4`ü çocuk 10 Suriyeli dumandan zehirlenerek yaralandı.

Daha önce oto elektrikçi dükkanı olan ambarda hala oto elektrikçiye ait malzemelerin olduğu ve yangının elektrikli soba nedeniyle çıktığı belirtildi. Bir anda ambarın her tarafını saran yangın, 3 katlı binanın 1. katına sıçradı.

Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, içeride mahsur kalarak dumandan zehirlenen Suriyeli çocuklar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Yaralılar olay yerinde bulunan ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralı olan ve ismi öğrenilemeyen bir yaşındaki Suriyeli bebek Gaziantep Çocuk Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yangın uzun bir uğraşın ardından kontrol altına alınırken, polis evin etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir