• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.667
  • ...
Tarsus`ta trafik kazası: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus`ta sabah saatlerinde bir aracın yol kenarındaki istinat duvarına ve kayalara çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza D-750 karayolunda sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. Sabah saatlerinde işe gitmek üzere 33 VET 20 plakalı otomobille evinden çıkan Kerem Aydın'ın (28), Kurbanlı Mahallesi ile Çamtepe Mahallesi arasında bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil istinat duvarı ve kayalara çarptı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle, araçtan yol kenarındaki tarlaya fırlayan otomobil sürücüsü Kerem Aydın, düştüğü tarlada bulunan bir kaya parçasına kafasını çarparak olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen aile bireyleri sinir krizleri geçirip Aydın için gözyaşı dökerken kazanın meydana geldiği yerde önlem alan Jandarma ekipleri trafiğin güvenli bir şekilde akmasını sağladı.

Jandarma Olay yeri inceleme ekiplerinin ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Aydın'ın cenazesi otopsi işlemleri için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Meydana gelen kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir