• DOLAR 32.445
  • EURO 34.469
  • ALTIN 2472.773
  • ...
İLKHA Kutlu Doğum`a özel sayfa hazırladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurulduğu günden bu yana Hz Muhammed'in (sav) dünyaya teşriflerinin yıldönümü nedeniyle düzenlenen Kutlu Doğum programlarına özel önem veren İlke Haber Ajansı, bu yıl yeni bir uygulamaya giderek, bu etkinliklerin yer alacağı farklı bir sayfa hazırladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye başta olmak üzere dünyanın farklı yerlerinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinlikleri, foto ve görüntüleriyle beraber hazırlanan yeni sayfada yer alacak.

Kutlu Doğum temasıyla hazırlanan sayfada, etkinliklerin yapılacağı yerler ve saatlerine de detaylı olarak yer veriliyor.

Yeni sayfada Kutlu Doğum mevlitlerinin yanı sıra bu kapsamda yapılan hazırlıklar, yarışma, salavat ve indirim kampanyaları gibi farklı etkinlikler de takip edilebilecek.

Kutlu Doğum haberleri ücretsiz olarak kullanılabilecek

Kutlu doğum etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaşması amacıyla bu sayfada yer alan haberler, isteyen basın kuruluşları tarafından kaynak gösterilmesi kaydıyla ücretsiz olarak kullanılabilecek. 

Kutlu Doğum sayfasına http://www.kutludogum.ilkha.com/ adresinin yanı sıra ana sayfanın sol üst kısmındaki Kutlu Doğuma Özel butonuyla ulaşılabilecek

Bu haberler de ilginizi çekebilir