• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adıyaman`da `Uyuşturucuyla Mücadele Kurulu` toplandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, uyuşturucu ile mücadele konuları değerlendirilip uyuşturucu Koordinasyon Kurulunun il genelinde uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile ilgili yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı.

Vali Demirtaş Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve ilgili kurum amirleri katıldı. 

Bir önceki toplantıda alınan kararların da  gözden geçirildiği toplantıda konuşan Vali Demirtaş, “Uyuşturucu ile mücadele bizim için çok önemli. Ülkemizin ve dünyanın önemli sorunlarının başında gelen uyuşturucu illetiyle mücadelede, gerek kurumlarımıza, gerekse de toplumun her kesimine önemli görevler düşüyor. Bu noktada kurumlarımız birbirleriyle sürekli diyalog halinde olmalı, iletişim kanallarını sürekli açık tutarak, çalışmalarını titizlikle sürdürmeli ve gereken hassasiyeti göstermelidirler. Madde bağımlılığı, hepimizin hep beraber mücadele edeceği bir husustur. Bu toplumsal bir yaradır. Bunu hep birlikte çalışarak durdurabiliriz”dedi. (Mehmet EREN - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir