• DOLAR 32.449
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2442.924
  • ...
HÜDA PAR Bingöl Kadın Kolları çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl Kadın Kolları Teşkilatı, Merkez Yeni Mahalle`de partili kadınlarla bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

2015 Milletvekilli seçimlerine hazırlık kapsamında, Bingöl HÜDA PAR Kadın Kolları Başkanı Sebahat Apuhan`ın başkanlığında bir toplantı yaptı.

Apuhan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bir önceki belediye seçimlerinde yapmış olduğumuz güzel çalışmalarımızı daha ileri bir aşamaya taşımamız gerekiyor. Zira burada biz bayanlara da çok görevler düşmektedir. Önümüzdeki genel seçimler her birimizin üzerine titizlikle durması gereken bir meseledir.  Etkili, verimli ve özverili bir şekilde seçim çalışmalarına devam etmemiz gerekiyor.” dedi.

“Kadınlara büyük görevler düşüyor”

Toplumun ıslahı konusunda kadınlara büyük görevler düştüğünü belirten Apuhan,  “Toplumun ıslahı için siz bacılarıma çok büyük görevler düşüyor. Toplumun eğitimli, iffetli ve merhametli kadınlara ihtiyacı var. Bu dava sizlerden kendisine hizmeti istiyor. Çalışmalarımızı bıkmadan, usanmadan, programlamalı ve oluşturduğumuz çalışma programını uygulama noktasında gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Apuhan, son olarak sözlerini şöyle tamamladı: “Müslümanlar olarak, bizlere bir kenara çekilip oturmak yakışmıyor. Bizler Allah`ın davasını her eve taşıyarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir