• DOLAR 32.583
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.024
  • ...
Diyarbakır da banka soygunu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Diyarbakır Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan özel bir banka şubesine girerek bankayı soyan şahıs gasp ettiği 24 bin 250 TL para ile kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.

Olay bu gün saat 16.45 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre banka şubesine giren ve 27 yaşlarında olduğu tahmin edilen soyguncu, elindeki silahla tehdit ettiği banka çalışanlarından gasp ettiği 24 bin 250 TL ile kaçmak istedi.

Kendisine müdahale etmek isteyen banka güvenlik görevlisini kısa süreliğine boğuşan ve elindeki kesici aletle görevliyi yaraladıktan sonra bankadan çıkan soyguncu, yoldan geçen bir aracıda gasp ederek Diyarbakır Sento Caddesi yönünde seyrederek kaçmaya çalıştı.

Yolda barikat kurmuş polisler tarafından kaçması engellenen soyguncunun elindeki silahı önce kafasına dayayarak intihar edeceği, sonrasında polisle yapılan konuşmalarla ikna edildikten sonra üzerinde ki para ile beraber yakalandığı belirtildi.

Soygun sonrasında olay yerine gelen polis ekiplerinin raporlarından yer alan ifadeye göre güvenlik görevlisinin boğuşma esnasında aldığı yaradan ve oluşan kan kaybından dolayı hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (M. Zeki Aygur -Emrah Deniz – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir