• DOLAR 32.499
  • EURO 34.596
  • ALTIN 2491.326
  • ...
HÜDA PAR,  vahşice katledilen engeli gencin ailesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberinde bir heyet, geçen günlerde vahşice katledilen engeli Ahmet Tokuş`un acılı ailesine taziye ziyaretinde bulunarak acılarını paylaştı.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberinde bir heyet, geçtiğimiz günlerde Bingöl Merkez Karşıyaka Mahallesinde yıllarca ücret almadan çalıştığı işyeri sahibinin oğlu tarafından vahşice öldürülen engelli Ahmet Tokuş`un acılı babası Mehmet Tokuş`u evinde ziyaret etti. Yapılan ziyarette Doğruhaber Gazetesi Yazarlarından Abdulkadir Turan` da hazır bulundu.

HÜDA PAR heyetini, katledilen Ahmet Tokuş`un acılı babası Mehmet Tokuş ve diğer aile fertleri karşıladı. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren acılı baba Mehmet Tokuş, yaşanan vahşi cinayetle ilgili olarak, “Bu dehşet verici olayı vicdan sahiplerine havale ediyorum. Cenab-ı Allah oğlumun hakkını o caniye, hem bu dünyada ve hem de ahirette misliyle versin.”dedi.

Ailenin acısını paylaştıklarını ifade eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ise şunları dile getirdi: “Toplumda maneviyattın yok olmasıyla bu tür vahşet olayları kedini göstermeye başladı. Yeni neslin bu hale gelmesinde, yetkililerin sorumluluğu olduğu kadar, anne ve babaların da hataları vardır.”

Kalplerin ancak Allah`ı zikretmekle tatmin olacağını belirten Tasalı, “Bizim gençlerimize ve topluma İslami ahlak vermemiz gerekiyor. Bu konuda bu duyarlılık azalmış, İslami ahlak ve terbiyeyle yetişmeyen gençler canavarlaşıyor. 6-8 Ekim olaylarında Şehit Yasin ve arkadaşları da bu şekilde vahşice katledildiler. Dinden, imamdan uzaklaşan,  uyuşturucu müptelası gençlerin neler yaptığını hep birlikte gördük. 6-8 Ekim olaylarında birilerinin, bu vahşileşen gençleri nasıl kullandığını gördük ve şahit olduk.” ifadelerini kullandı.

Bir süre acılı baba ve aile fertlerinin acısını paylaşan HÜDA PAR heyeti, sabır temennilerinden sonra taziye evinden ayrıldı. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir