• DOLAR 32.571
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2435.489
  • ...
Kızıltepe'de ATT haftası kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe’de 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyenleri haftası nedeniyle Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde bir program düzenlendi.

Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan Özel Damla Mesleki Ve Teknik Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde düzenlenen programa Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş, Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, öğretmenler,  öğrenciler ile velileri katıldı.

Programda Acil Tıp Teknisyenleri haftası nedeniyle günün anlam ve önemi hakkında şiir ve konuşmalar yapılırken, Acil Tıp Teknisyenleri Öğrencileri ise yaşanabilecek Trafik kazası i ile yemek yenildiği esnada boğazda tıkanan nesnenin nasıl çıkarılacağı ile ilgili uygulamalı tatbikat yapıldı.

Programda bir konuşma yapan ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, okullarda böyle etkinliklerin artması gerektiğini belirterek, okul idaresi ile öğretmenleri kutladı.

İl Sağlık Müdürü Mehmet Derviş ‘Topluma böyle duyarlı gençler kazandırmaya çalıştıkları için Özel Damla Kolejini tebrik etti.  (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir