• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Model Uçak Kursunu bitirenlere belgeleri verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Bingöl Üniversitesi tarafından yürütülmekte olan proje kapsamında düzenlenen Model Uçak Rehber Öğretmen ve Model Uçak Kursu sona erdi.

Kurs bitimi ile beraber kursa katılan öğrencilere Bingöl Üniversitede düzenlenen sertifika törenle sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi, Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü, THK Bingöl şube Başkanı Ahmet Kıtay, Proje Koordinatörü Ahmet Meyveci ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çiftçi,  eğitimin üretime geçişinin önemine değinerek, “Bilim ne kadar ilerlerse ilerlesin teorik bilgiler pratiğe dönüşmediği sürece eğitimde kalıcılıktan söz edilemez. Biz Bingöl Üniversitesi olarak her zaman projelere öncülük yapmaya hazırız. Bu sertifikaların hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Projede emeği geçen THK Bingöl şube Başkanı Ahmet Kıtay,  Proje Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ahmet Meyveci’ye, Yrd. Doç. Dr. Abdulvahap Baydaş’a, Genel Sekreter Doç. Dr. Abdulkadir Sürücü’ye ve desteklerini esirgemeyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş Hocamıza çok teşekkür ederim.”  dedi.

Projeyi güzel bir şekilde sonuçlandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren THK Bingöl Şubesi Başkanı Ahmet Kıtay ise amaçlarının proje katılımcılarına havacılık sevgisini kazandırmak olduğunu söyledi.

Ayrıca THK olarak yıl boyunca Eskişehir, Erzincan ve Antalya Eğitim Merkezlerimizde Yamaç Paraşütü, Motorlu Yamaç Paraşütü, Yelken Kanat,  Planör, model uçak ve Paraşütle Atlama gibi kurslara katılmak isteyen herkesin ücretsiz olarak eğitim merkezlerinden faydalanabileceğini, kurs başvuruların ise şube başkanlığına yapılması gerektiğini ifade eden Kıtay, bu ücretsiz eğitimlere kurs süreci boyunca yeme, içme ve konaklamanın dahil olduğunu söyledi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir