• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK parti Kızıltepe kadın kolları tarafından “Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun” sloganıyla bir okulunun bahçesine 150 fidan dikildi.

Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan Kardelen Anaokulunun bahçesinde yapılan fidan dikimine AK Parti Kızıltepe kadın kolları, AK Parti ilçe teşkilatı ile Gökkuşağı kreşi yetkilileri katıldı. Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun” sloganıyla anaokulunun bahçesine 150 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Yapılan fidan dikimi ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, doğa korunduğu takdirde insanların geleceğinin de korunacağına dikkat çekerek şunları söyledi.

Özçelik, “Ağacı sevmek ve korumak doğa dengesini korumaktır. Doğa korunursa insanlarında geleceği korunur. Ağaçlar bir bakıma dünyanın akciğerleridir. Çünkü canlıların yaşaması için gerekli olan oksijenin büyük bölümünü ağaçlar sağlar. Biz de bugün AK Parti Kadın Kolları ve İlçe Teşkilatımızla birlikte, Gökkuşağı kreşinin katılımıyla, “Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun” sloganıyla Kardelen Anaokulunun bahçesinde ağaç dikme bayramı gerçekleştirdik. Burada bugün sevgi ektik. 150 fidan ekimi gerçekleştirdik. Çocuklarla birlikte gerçekleştirilen ağaç ekme programı geleceğimize gölge tutmasını yüce Allah’ tan temenni ediyoruz.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir