• DOLAR 32.442
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2443.223
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Kutlu Doğum ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Bursa protokolüne yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bursa merkez Gökdere meydanında 19 Nisan Pazar günü saat 14.00`te düzenlenmesi planlanan ve Valilikten tüm resmi izinleri alınan Kutlu Doğum Mitingi için hazırlıklarını sürdüren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü Kutlu Doğum etkinlikleri öncesi bir dizi ziyarette bulundu.

Platform yetkilileri bu kapsamda, Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay,  AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, MÜSİAD Bursa İl Başkanı Mustafa Gürses ve Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız`ı ziyaret etti.

Yaptıkları ziyaretlerle yetkilileri çalışmaları hakkında bilgilendiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa sözcüsü Zeki Aras, kuruldukları günden bugüne yaptıkları çalışmaları anlattı.

Her alanda çeşitli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Aras, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun Kutlu Doğum etkinlikleriyle özdeşleştiğini ifade etti.

2007 yılından bu yana yaptıkları Kutlu Doğum etkinliklerinin her geçen yıl daha büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Aras, “Daha önce salonlarında yaptığımız etkinliklere, hamdolsun ki bugün meydanlar bile dar gelmeye başladı. Açık alanların da dar geldiği etkinlerimiz için artık miting meydanlarını tercih etmek zorunda kaldık. Bunun için Bursa`nın en büyük meydanlarından olan Gökdere meydanında kutlu doğum programı yapmayı planladık.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 50 bin insanın katılımını bekledikleri Kutlu Doğum programı için 200 bin el ilanı, 10 bin afiş ve 150 bin ilahi CD`sini halka ücretsiz dağıtmayı hedeflediklerini belirten Aras, yapacakları program için davet ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuiyeti dile getiren davetliler ise Peygamber Sevdalılarının yaptıkları programları takdirle karşıladıklarını ve müsait olmaları durumunda programda yer alacaklarını ifade ettiler.

Platform yetkilileri yaptıkları ziyaretlerde Bursa`da ki kurum yetkililerine bir demet çiçekte hediye etti.  (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir