• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Başsavcı Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan ilçede görev yapan gazetecileri bünyesinde barındıran Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek hayırlı olması dileğinde bulundu. Başsavcıyı  Cemiyet Başkanı Mehmet Halit Solhan ve üyeler karşıladı.

Başsavcı Kapağan, Cemiyetin  açılışı sırasında ilçede bulunmadığı için törene katılamadığı için  ‘hayırlı olsun` ziyaretini şimdi gerçekleştirdiğini söyledi.

Ziyareti sırasında Kızıltepe basınını ve cemiyet çalışmalarını yakından takip ettiğini, Cemiyetin yönetimini ve üyelerini tebrik etmek ve başarılar dilemek üzere ziyaret ettiğini belirten  Başsavcı Kapağan,  yeni oluşumun basın camiasına ve ilçeye hayırlı olmasını temenni etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında,  Cemiyet Başkanı Mehmet Halit Solhan`da Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan`a, kendilerini ziyaret etme nezaketinde bulunduğu için teşekkür ederek, Basın mensuplarının adli vakalarda daha rahat ve hızlı bilgi edinmelerinin sağlanması için cemiyet olarak destek beklediklerini söyledi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir