• DOLAR 32.428
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.97
  • ...
Ceyhan İlim Der Mart ayında da yardımlarına devam etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`nın  Ceyhan ilçesinde yaptığı hayırlı hizmetlerle tanınan Umut Kervanı Platformu üyesi Ceyhan İlim-Der  yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Her geçen gün hizmet alanını genişleten Ceyhan İlim- Der, her ay olduğu gibi Mart ayı içerisinde de 15 aileye  çeşitli yardımlarda bulundu.  

Şubat ayı içerisinde Rehber TV`de yayınlanan Umut Kervanı programına canlı yayın konuğu olarak katılan Ceyhan İlim Der yetkilileri, program program sırasında telefonla bağlanan hayırseverlerin bağışladıkları yardımları da muhtaçlara ulaştırdı.

Bu kapsamda hastanede tedavi gören bir aile, hastanede ziyaret edilerek kendisine gönderilen yardım teslim edildi.

Yaptıkları yardımlar hakkında bilgi veren Ceyhan ilim-Der  sekreteri Bayram Solak “Ocak ayından itibaren hizmetlerimize hız verdik. Her ay  düzenli olarak yardımlarımızı  muhtaç  ailelere ulaştırıyoruz. Ocak ayından bu yana onlarca aileye ulaşarak, durumlarını yerinde tespit ettik.Bu ailelere çeşitli yardımlarda bulunduk. Hayırsever kardeşlerimize çağrımız şudur: Bir fakiri sevindirmek için zengin ve varlıklı olmamıza gerek  yok.  Herkes  gücü  nispetinde  yardımda bulunabilir. Gelin hep birlikte fakir ve muhtaçların hamisi olalım. Bu hayırlı yarışta  bizleri yardımlarıyla destekleyen  Ceyhan esnafına teşekkür ederiz. İnşallah esnaflarımızın ve hayırsever kardeşlerimizin  desteğiyle bu hayırlı çalışmalarımızı daha da arttıracağız``. dedi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir