• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2499.242
  • ...
Konferansa davet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Artuklu Üniversitesi Düşünce Topluluğu, “Dünya Mustazaflar Haftası” nedeniyle 20 Mart Cuma günü akşam saat: 19.00`da “Dersim`den Halepçe`ye Mazlumların Dinmeyen Feryadı” konulu bir konferans düzenleyecek.

Artuklu Üniversitesi Rektörlük Binası`nda bulunan Vali Kılıçlar Salonu`nda düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan katılacak. Konferansta ayrıca Özlem Ajans Sanatçısı Mustafa Altıntop`un ilahi ve kasideler seslendirecek.

Artuklu Düşünce Topluluğu, konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bizler yani Artuklu Düşünce Topluluğu olarak 20 Mart Cuma günü akşam saat: 19.00`da Artuklu Üniversitesi Rektörlük Binası`nda bulunan Vali Kılıçlar Salonu`nda “Dersim`den Halepçe`ye Mazlumların Dinmeyen Feryadı” konulu bir konferans düzenleyeceğiz. Konferansa konuşmacı olarak Doğruhaber Gazetesi Yazarı Abdulkadir Turan katılacak. Ayrıca Özlem Ajans Sanatçısı Mustafa Altıntop gecede ilahi ve kasideler seslendirecek. Girişler tamamen ücretsiz olacak. Mazlum halkların çektiği sıkıntıların dile getirileceği konferansımıza tüm Mardinli kardeşlerimizi bekliyoruz.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir