• DOLAR 32.566
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2440.06
  • ...
`Kutlu Doğum Hatipleri` İstanbul`da bir araya geldi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü, 2015 yılında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliklerine konuşmacı olarak katılacak hatiplerle yapacakları konuşmalar üzerine istişare toplantısı düzenledi.

Toplantı Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğüne bağlı İstanbul Fatih`te bulunan Mustazaflar Cemiyetinde yapıldı.

Her yıl Kutlu Doğum mevsiminde milyonlarca insanı Peygamber aşkıyla bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu'nun bu yıl düzenleyeceği etkinlikler için ise tema olarak ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)` konusunun seçildiği belirtildi.

“Toplumu yönlendirmede alimlerimize büyük bir görev ve Sorumluluk düşmektedir”

Kutlu Doğum etkinlikleri öncesinde hatiplerin dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda programlarda konuşacak hatiplerle istişare etmeleri için bir araya geldiklerini belirten Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörü Cengiz Kurtaran, “Toplantıda hatiplerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Resulullah (sav) hayatını her yönüyle topluma götürmek, O`nu (sav) anlamak, anlatmak ve yaşamak için hocalarımıza ve hatiplerimize büyük bir görev düşmektedir.

Toplantıda hatiplerin dikkat etmesi gereken hususlar ve iyi bir hatibin nasıl olması gerektiği hakkında bir sunum yapıldı. Hatiplerin bu yıl düzenlenecek olan etkinlikler çerçevesinde konuşmalarını ‘Eşsiz Önder Hz. Muhammed (sav)' başlığı altında hazırlamaları gerektiği belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen etkinliklerin her yıl özlemle beklendiği belirtilen toplantıda, halkın bu özlem ve sevgisine cevap verilmesi anlamında her yönüyle çalışmaların sürdürüldüğü ifade edilerek, etkinliklerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir