• DOLAR 32.45
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2441.104
  • ...
Tartıştığı eşini öldürdükten sonra intihar etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şehitkâmil ilçesi Batıkent Mahallesinde cinnet geçirdiği iddia edilen şahıs tartıştığı eşini çocuklarının gözü önünde öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Batıkent Mahallesinde ikamet eden Şehmus Çakar ve eşi Yasemin Çakar, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şehmus Çakar, eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ile polis, girdiği evde Çakar çiftinin cesediyle karşılaştı. Polis Çakar çiftini evinin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alırken, çocukları ise komşular tarafından dışarı çıkarıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çiftin cenazesi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Olay yerine gelen Çakar çiftinin yakınları sinir krizi geçirdi.

İddiaya göre, Yasemin Çakar`ın yaklaşık 1 ay önce sürekli şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşiyle tartıştıktan sonra evini terk edip Mersin`de ikamet eden ailesinin yanına gittiği, okulların açılmasıyla ve ailesinin ikna etmesiyle tekrar Gaziantep`e geldiği belirtildi.

Çakar çiftinin biri 3 aylık, 3, 7 ve 10 yaşında çocukları olduğu öğrenilirken, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir