• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Silah kaçakçılarına baskın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır valiliğinden yapılan açıklamaya göre; Diyarbakır’da Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yaptığı belirtilen şahıslara yönelik jandarmanın yaptığı baskında çok sayıda silah ele geçirilirken olayla ilgili olarak 9 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan baskın kapsamında toplam 13 şahsın yakalanması için harekete geçildiği, Silvan ilçe merkezinde 6, toplam da ise 13 ayrı noktada baskının eşzamanlı yapıldığı belirtildi.

Silvan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapıldığı belirtilen baskınlarda, 06 Mart 2015 tarihinde şüphelilerin ev ve şahısların gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda

1  Adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 Adet SHE marka makinalı tabanca, 1 Adet 9 mm Astra tabanca, 3 Adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 171 Adet 7,62 mm Kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 4 Adet 9 mm tabanca şarjörü,  60 Adet 9 mm tabanca fişeği ile 6 Adet Kaleşnikof piyade tüfeği alev gizleyeninin ele geçirildiği belirtildi.

Yapılan baskınlara komando birlikleri ile zırhlı araçların da destek verdiği belirtilen açıklamada, baskınlara hava desteğinin de verildiği ifade edildi. – İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir