• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Pazar Şanlıurfa'da günü elektrik yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi’nin (TEİAŞ), Şanlıurfa-2 Trafo Merkezinde yapacağı hücre donatma çalışmaları nedeniyle Pazar günü 8 saatlik elektrik kesintisi yapacağını duyurdu. Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl Müdürlüğü de aynı gün bakım ve onarım çalışmalarını yapma kararı aldı.

TEİAŞ, kentin önemli bir kısmına enerji sağlayan Şanlıurfa-2 Trafo Merkezi’nde yapılacak olan çalışma nedeniyle pazar günü saat 06.00 ila 14.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Bakım nedeniyle kesinti yapılacak yerler şöyle: Kesinti Sırrın,  İmambakır,  Ulubatlı,  Eyyübkent,  Eyyübnebi,  Eyyübiye,  Eyyüb Peygamber,  Onikiler, Tepe,  Yakubiye,  Selçuklu,  Osmanlı,  Hekimdede, Topdağı,  Bahçelievler,  Yenişehir,  Ertuğrulgazi,  Veysel Karani,  Yeşildirek, Osmangazi,  Şair Nabi, Bamyasuyu,  Sırrın Karşıyaka,  Paşabağı,  Yenice,  Sancaktar ve Köylükent mahalleleri ile Eski sanayi çevresi, Oduncular pazarı, Mardin yolu Jandarma Komutanlığı Mevii,  Eski zirai aletler bölgesi, üniversite lojmanları, Şefkat Petrol civarı, Bahçelievler Atatürk Bulvarı, Eski stad civarı, El Ruha oteli civarı ve belediye su arıtma tesisine elektrik verilmeyecek.

TEİAŞ tarafından uygulanacak elektrik kesintilerinden dolayı aynı gün bakım ve onarım çalışmaları yapmayı kararlaştıran Dicle EDAŞ Şanlıurfa İl İşletme Müdürü Yusuf Kara, ‘’TEİAŞ’ın kendi çalışmaları için yapacağı elektrik kesintisi, bizim için fırsat oldu. Bunu değerlendirip kendi çalışmalarımızı da bu sürede tamamlayacağız. Böylece kentte yeniden kesinti yapılmasına gerek kalmayacak.’’ dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir