• DOLAR 32.381
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2325.169
  • ...
Siyonist israil ordusundan köpek itirafı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist israil askerleri 3 gün önce Filistinli bir çocuğun üzerine köpek salmıştı. Orduda görev yapmış eski bir asker, bunun bir uygulama olduğunu ve siyonist israil ordusunun köpekleri bir silah olarak kullandığını itiraf etti.

Achiya Schatz adlı eski siyonist srail askeri, köpeklerle düzenlenen saldırıların, sıra dışı bir durum olmadığını aksine işgalin sonucu olarak bu tarz yöntemlerin uygulandığını söyledi.

Schatz İsrail Ordusunda çeşitli amaçlarla çok sayıda cinste köpeğin eğitildiğini, 3 gün önce görüntüleri ortaya çıkan olayda Filistinli çocuğun üzerine salınan köpeğin ise “saldırı” köpeği olduğunu söyledi.

Eski İsrail askeri, “Ordu bu tarz köpekleri silah olarak kullanıyor, bu çocuğun üzerine salınan köpek de bir saldırı köpeği, tamamen saldırmak için eğitiliyor, o köpeklerin bütün eğitimleri Filistinlileri yakalayıp, saldırmak üzerine yapılıyor” dedi.

Siyonist israil Ordusunun Filistinlilerin üzerine köpek salması ordunun Filistinlilere yönelik kullandığı yöntemlerden biri. Yani gazla, plastik mermiyle, tazyikli suyla yapılan müdahaleler gibi ordu içerisinde kullanılan bir metot..

Çünkü Filistinli çocuğa yönelik görüntüleri ortaya çıkan köpekli saldırı yeni bir durum değil. Bunun daha önce bir çok örneği yaşandı.

Mesela 17 Mart 2012 günü Batı Şeria`da Ahmet Şakir adlı bir Filistinli, işgal karşıtı gösteri sırasında, Siyonist israil askerlerinin müdahalesine hedef oldu. Müdahale gaz bombalarının yanı sıra köpeklerle de gerçekleştirildi.

Askerler 24 yaşındaki Filistinli gencin üzerine bir saldırı köpeği saldı. Köpek Filistinli Ahmet Şakir`i ısırarak yakaladı.

Benzer durum o olaydan yaklaşık 1 yıl sonra 4 Şubat 2012`de yine Batı Şeria`da karşımıza çıktı. Bu kez Filistinli bir ailenin evi yıkılıyordu, yıkıma direnen ev sahibi karı-koca da askerlerin köpekli saldırısına uğradı.

Askerler, direnen kadın ile adamın üzerine köpeklerini saldı. Köpek önce adamı daha sonra da eşini ısırarak etkisiz hale getirdi.

siyonst israil`in köpek saldırılarıyla ilgili son bir not daha var. O da saldırgan köpeklerin sadece orduda askerler için değil Yahudi yerleşimciler için de eğitildiği.

Bu konuda 2010 yılından beri çalışmalar yürütülüyor. Siyonist israil Parlamentosunun Filistinli asıllı milletvekillerinden olan Ahmet Tibi, İsrail`in saldırı için eğittiği köpekleri Yahudi yerleşimcilere tahsis ettiğini açıklamıştı.

Tibi, o projede köpeklerin tekbir sesine duyarlı hale getirilerek “Allah-u ekber” sesini duydukları anda tekbir getiren kişiye karşı saldırıya geçmek üzere eğitildiklerini söylemişti.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir