• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
İHO EBRAR Mersin`de muhtaçların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan ve bugüne kadar Türkiye`nin birçok ilinde yaptığı yardım faaliyetleri bilinen uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR, Mersin`de Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu aracılığı ile tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulundu.

İHO Ebrar tarafından gönderilen yardım kolileri Umut Kervanı Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu tarafından, daha öncede tespit edilmiş yardıma muhtaç ailelere ulaştırıldı. Yardımları alan aileler, hayrın yapılmasına vesile olan hayırsever vatandaşlara dua etti.

Suriye`deki iç savaştan kaçıp Mersin`e gelen biri engelli diğeri ise yaşlı olan iki kadından oluşan aileye de gıda paketleri bırakılırken, Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman,  yardımlarla ilgili açıklamada bulundu.

Komşularının yardımları ile ayakta durabilen aileye yapılan ziyarette konuşan Derman, “Hayır sahiplerimizin malumudur. Her ay düzenli bir şekilde ailelere yardımda bulunuyoruz. Burada Suriyeli bir aileye denk geldik. Gerçekten de ciddi anlamda mağdur bir aile. Bu ailenin mağduriyetini burada öğrendik. İki kadın var ve bunlardan biri konuşamıyor. Dolayısıyla da isteklerini dile getiremiyorlar. Sıkıntılarının giderilmesi noktasında hayır sahiplerinden yardım talep ediyoruz. İnşallah hayır sahipleri ailenin sıkıntılarını giderme noktasından yardımcı olurlar. Allah kendilerinden razı olsun.” dedi. (Osman Öksüz- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir