• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...
Batman'da minikler fidan dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Tomurcuk Anaokulunda minik öğrencilerle fidan dikti.

Fidan dikim etkinliğine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zübeyir Yılmaz, Anaokulu idareci, öğretmen, öğrenciler ve aileler katıldı.

Anaokulunun bahçesinde bir süre çocuklarla ve velileriyle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, velilere fidan dikim etkinliğine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Fidan dikim etkinliğinde konuşan Çelik, "Anaokulumuzda gerçekleştirdiğimiz fidan dikim etkinliği, çevreye duyarlı ve çevreyle barışık bir nesil oluşumunda önemli bir adımdır." dedi.

"Sevgili çocuklarımızın yaşı itibarı ileebeveynlerini rol model aldığı bir dönemde, siz değerli velilerin, çevreye duyarlılığı bizi mutlu etmektedir diyen Çelik, “En değerli varlığımız olan sevgili çocuklarımıza, daha güzel ve temiz bir dünya bırakmak için, bize düşen görev onlara yeşili bol bir dünya bırakmaktır. Bu çalışmalarımız onlara aynı zamanda iyi birer rol model olmaktır. Bu gün burada bu anlamlı etkinliğe katılan velilerimize ve bu ortamı hazırlayan okul idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Çelik konuşmasının ardından minik öğrenciler ve velilerle birlikte fidan dikimini gerçekleştirdiler.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir