• DOLAR 32.585
  • EURO 35.049
  • ALTIN 2459.926
  • ...
Bir aileyi yok eden Karayollarının kusuru(mu?)
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır istikametinden Batman’a gitmekte olan Abdulaziz Kaya yönetimindeki 34 HY 669 plakalı Otomobil, Bismil çıkışında yol kenarında bulunan yaklaşık 50 cm yüksekliğindeki logar kapağına çarparak takla atmış ve araç 100 metre  sürüklendikten sonra ancak durabilmişti.

Kazada araç sürücüsü Abdulaziz Kaya, (38)  olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Elif Bayman (7) Şükran Bayman (40) ile Kadri Bayman’ın(15) ise ağır yaralanmış, yaralılar tedavi için Diyarbakır DÜ Tıp Fakültesine kaldırılmışlardı.

Kaza yerinde kalbi duran 7 yaşındaki Elif Topkan’ın (7)’  kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kazada yaralanan diğer 2 yaralıdan Kadri Bayman’ın Bitkisel hayata girdiği, Şükran Bayman’ın ise durumunun kritik olduğu ve kaldırıldıkları DÜ Tıp Fakültesi hastanesinde tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Ailenin İstanbul’dan Batman’a nişan töreni için geldikleri öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin kaza ile ilgili olarak tuttukları raporda ise Karayollarının yüzde 60 kusurlu olduğunun kayıt altına alındığı iddia edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir