• DOLAR 32.576
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2496.486
  • ...
`Bağımlılık sağlığımız ve geleceğimiz için risktir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası münasebetiyle yapılan ziyarette karşılıklı fikir alış verişi yapılırken,  Yeşilay Cemiyeti Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Rahmi Deniz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Peyami Battal`ın yakasına Yeşilay rozeti taktı.

Martın İlk haftasında kutlanan Yeşilay haftasının özellikle çocukların ve gençlerin bilinçlenmesini sağlamak, onların farkındalık düzeyini artırmak için bir vesile olarak gördüklerini belirten Yeşilay Cemiyeti Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Rahmi Deniz; “Bağımlılığın her türlüsü toplumsal sağlığımız ve geleceğimiz için bir risktir. Herkese bunu önlemek için büyük görev düşmektedir” dedi.

YYÜ Rektörü Profesör Doktor Peyami Battal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite olarak yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini belirterek şöyle konuştu. “Geleceğimizi teminat altına alabilmemiz için çocuklarımıza, gençlerimize gereken önemi ve ilgi vermemiz, onlara doğruyu, yanlışı anlayabilecekleri ölçüler çerçevesinde anlatmamız gerekmektedir.  Bunun da yolu eğitimden ve farkındalık düzeyi artırmadan geçer. Üniversitemiz olarak gençlerimiz ve çocuklarımız için ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız.” (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir