• DOLAR 32.453
  • EURO 34.487
  • ALTIN 2467.603
  • ...
HÜDA-PAR Siverek Gençlik Kollarından anlamlı ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA-PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı M. Emin Baylan, parti olarak peygamber efendimiz ile ilgili yapılan tüm etkinliklere değer verdiklerine değinerek, 40 bin kişinin başvuru yaptığı sınavda ilk 50`ye giren Eğitimci Mehmet Aydın Hoca`yı tebrik ederek kendisine plaket takdim etti.

Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hür Dava Partisinin Peygamber Efendimize saygı mitingini düzenlemesinin ve Peygamber Efendimiz ile ilgili bu tür etkinlikleri yakından takip etmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, HÜDA-PAR Siverek Gençlik kollarına nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Sınavdaki başarısı hakkında bilgi veren Aydın, “İş inanmakla başlıyor. İşi kafamda bitirmiştim. Sanki daha önce Umreye gideceğimi biliyormuşum gibi sınava girdim. Kitabı 7 sefer okudum. Kitabı okumaya başladığım zaman ise, içimde bu kitap benim Umreye gidişime vesile olacak, dedim. Geçen sene de sınava iyi hazırlanmıştım. 7 yanlışım çıktı, kazanmak kısmet olmadı. Sınava girdikten sonra Kâbe`nin resmini görsem bile duygulanıyordum. Toplumun bu derece yozlaştığı,  Peygamber Efendimizin hayatından ve ahlakından uzaklaştırılmaya çalışıldığı bir dönemde böylesi etkinliklerin düzenlenmesi büyük önem arz etmektedir. Peygamber Sevdalıları Platformuna bu hayra öncülük etikleri için çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir