• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Ağrı Defterdarlığından ASP Ve Huzurevine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

26. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyaretlere Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve bazı defterdarlık yetkilileri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü İsmail Kılıç tarafından karşılanan Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık çalışanları, ASP İl Müdürü İsmail Kılıç ile bir süre sohbet etti. Yapılan sohbetin ardından ASP il müdürlüğüne bağlı Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret eden Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık yetkililerine,  ASP İl Müdürü İsmail Kılıç’ta eşlik etti.

Huzurevinde oturan ve yaşlılarla uzun süre sohbet eden Ağrı Defterdarı Nazım Kaya burada yaptığı konuşmada, “Şu anda çalışanlarımız ile birlikte sizleri ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyetinde vergi olarak vatandaşlarımızdan topladığımız vergilerle, sizlerin devletimize verdiğiniz vergilerle, yaptığınızın karşılığı olarak da sizlere bu imkanlar sunuluyor. Müdür Bey’den de bilgileri alıyorum. Çok güzel bir ortam yaratmış sizlere” dedi.

Ziyarette konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, “Huzurevinde kalan yaşlılarımızın, huzur içinde yaşamalarını sağlamak, bizim aynı zamanda insanlık görevimizdir. Bizim kültürümüzde büyüklere saygı ve sevgi vardır. Burada devletimizin imkanları, buradaki vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Burada çalışan arkadaşlarımız  da bunlara aracılık ediyor. Olabildiğince herkes işlerini yapmaya gayret ediyor. Çünkü bu, her şeyden önce bu bir vebal işidir. Hak, hukuk işidir. Biz onlara Allah’ın emaneti olarak bakıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası huzurevi sakinleri, Ağrı Defterdarı Nazım Kaya ve defterdarlık yetkililerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyetleri dile getirdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir