• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Ölü bulunan bebeğin anne babası adliyeye sevk edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Toroslar ilçesinde evde bıraktıkları bebeklerinin ölü olarak bulunmasının ardından gözaltına alınan İlknur ve Yıldırım A. çifti adliyeye sevk edildi.

Çukurova Mahallesi 221. Cadde üzerinde bulunan müstakil evde oturan İlknur A. (27) dün akşam saatlerinde işe gitmek üzere 4 aylık bebeğini baba Yıldırım A.`ya  (30) bırakarak işe gitmişti. Arkadaşlarının işe çağırması üzerine minibüs şoförü baba Yıldırım A. da bebeğin ağzına biberonu vererek işe gitmişti. Saat 18.00 sıralarında eve gelen Baba, bebeğin hareketsiz olduğunu görmüş ve durumu kayınbiraderine haber vermiş daha sonra eve gelen akrabaları ise bebeğin cansız olduğunu görünce durumu polise haber vermişlerdi.

Olay yerine gelen polis evi güvenlik çemberine almış ve yapılan incelemelerin ardından ise bebeğin cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırılmıştı.

Yaşananlardan sonra baba Yıldırım A.  olay yerinde anne İlknur A. çalıştığı yerde gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirilmişlerdi.

Emniyetteki işlemlerin ardından anne ve baba adliyeye sevk edildi.

Gazetecilerin, “Vicdanınız sızlıyor mu? Bebeğinizin ölümüne sebep oldunuz?” sorusuna ise anne, bebeğinin ölmediğini ifade etti. Daha önce de bebeklerinin bırakıp bırakmadıkları yönündeki soruyu ise cevaplamadılar.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir