• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Giresun ilçe kaymakamlar toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Görele’de, Vali Hasan Karahan’ın da katılımıyla 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi kaymakamlar bir araya geldi.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan, seçimlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi, huzur ve güven ortamı içinde yapılması için gerekli tedbirlerin titizlikle alınmasını belirtti.

Seçme ve seçilme hakkının demokratik ve temel bir hak olduğunu belirten Vali Karahan, vatandaşların bu hakkını kullanırken devletin üzerine düşen görevin seçim sürecini güvenli bir şekilde yürütmek olduğunu dile getirdi. Karahan,“Yargı güvencesi altında idarenin tam desteği ve katılımıyla inşallah bu seçimleri yüzümüzün akıyla tamamlayacağız.” dedi.

Toplantıda, seçimlerde alınacak tedbirlerin yanı sıra, ilçeler arasındaki koordinasyon ve yapılan yatırımların gözden geçirilmesi, uyuşturucuyla mücadele, başta grup içmesuları olmak üzere su ve yol sorunlarının çözümlenmesi konularıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Vali Karahan, kaymakamlardan ilçelerinde yapılan işlerin sıkı takipçileri olmalarını ve başlatılan yatırımların belirlenen sürelerde bitmesi için denetimlere ağırlık vermelerini istedi. Konuşmasında, uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Vali Hasan Karahan son olarak, yarım kalan işlerin biran önce bitirilmesi ve ilçelerde başta grup içme suları olmak üzere yol ve su sorunlarının çözülmesini istedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir