• DOLAR 32.575
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2427.253
  • ...
Filistinli Çocuğa Köpekle İşkence
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hiçbir gücün ve kanunun engelleyemediği azgın düşmana karşı dünya barışını isteyen tüm hayır ve desteği alma hakkı yok mu Filistinlilerin?

İsrail'in bu yaptıkları insanlık suçu değil midir? adalet(!)li sistemleriniz bu zulüme ne diyor, sistematik olarak Filistin halkına karşı baskılara destek veren ve soykırım ortakları zorlama kahramanlarınız ortaya çıkıp kınamaktan başka ne yapabilir ?

Öldürme, suikast düzenleme, işkence, insanlık dışı muamele, gelişigüzel gözaltı ve idari alıkoyma, toplu cezalandırma, geçitleri kapatma, altyapıyı tahrip etme, sivilleri öldürme, arazilerini ellerinden alma ve evlerini yıkma, Filistin ekonomisi üzerinde tahakküm kurma ve benzeri ihlaller işgal altındaki Filistin topraklarında ve özellikle de Gazze'deki insanlık dramını arttırıyorken siz neredesiniz ?

İnsan Filistinli olunca her türlü zorbalığa karşı yanlız bırakılacak ve yine sessiz kalınacaktır sadece cılız kınamalar vs.vs.

Siz bizim bu Onur'lu halk'a karşı sizden tepki vermenizi, bu insanlık suçlarını adalet(!)inizle mahkum etmenizi bekleyeceğimizimi düşünüyorsunuz ?

Lanet olsun sizin insan haklarınıza.

Lanet olsun sizin adaletinize.

Biliyoruz sizi ciğersiz menfaatperestler bu çocuklar sizin umrunuzda değil.

Bu haberler de ilginizi çekebilir