• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Milli Eğitim Müdürü Çelik, okulları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, ilk olarak Vali Zeki Şanal ilkokulunu ziyaret etti. Burada Okul Müdürü Bilal Eroğlu’ndan okul ile ilgili bilgi alan Çelik, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğretmenlerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Çelik, Vali Zeki Şanal İlkokulu ziyaretinin ardından, Yahya kemal Beyatlı Anadolu lisesine geçip, burada Okul Müdürü İsmet Ürüt ile okul hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.  Yahya kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ziyaretinde, 11’nci Sınıf öğrencisi Rukiye Yıldırım, görsel sanatlar dersinde yapmış olduğu karakalem çalışması ile, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’in tablosunu, kendisine hediye etti. Çelik, Görsel Sanatlar Sınıf Öğretmeni Bedri Ekin’den, yürütülen görsel sanatlarla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, son olarak Atatürk Ortaokuluna giderek, okulun konferans salonunda TPAO üst düzey yönetimiyle bir araya geldi.  40 derslikli Atatürk ilkokul ve ortaokulu binasını Batman’a kazandıran, TPAO Genel Müdürü Besim Şişman’a, eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir