• DOLAR 32.536
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2454.544
  • ...
Bursa Umut Kervanı Suriyelilerin yuvasını ısıtıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Zenginler ile fakirler arasında köprü olmayı amaç edinen Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği tarafından Bursa`da Suriyeli yoksul ailelere yakacak yardımı yapıldı.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yaşam şartlarının zorlaştığı Bursa`da, kış mevsiminin en büyük sıkıntısını çekenlerin başında Suriyeli yoksul aileler geliyor.

Kar yağışı ve soğuk hava şartlarının yaşamı zorlaştırdığı Bursa`da, fakir ve yoksul ailelerin umudu haline gelen Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği çeşitli semtlerde bulunan geneli Kobanililerden oluşan Suriyeli 40 aileye kömür yardımında bulundu.

360 torba, yaklaşık 9 ton kömür dağıtan Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası yetkililerinden Abdulmecit Çay, yaptığı açıklamada, “Yoksul aileler zaten zorluk içersinde yaşıyor. Birde kış mevsiminde bu sıkıntıları adeta katmerleşiyor. Bizlerde Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası olarak sürekli yardımda bulunduğumuz fakir ve muhtaçları kış mevsiminde de unutmadık. Onların yuvasının ısındığını görmek bizleri gerçekten çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

Toplam 40 aileye yaklaşık 9 ton kömür ulaştırdıklarını sözlerine ekleyen Çay, yardımların yoksullara ulaşmasına destek olan herkese teşekkür etti. (Zeki Aras –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir